Hollókő étterem

Hollókő étterem tekintetében is kellemes kis falu. Az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott Hollókőn több étterem is működik. Kettő rögtön a falucska fő utcáján a Kossuth utcában, alig kőhajításra egymástól.

Hollókő étterem lehetőségek:

Muskátli Étterem

A mesés Ófaluban, történelmi nevezetességek között található az 1987-ben nyitott, igényesen kialakított, Muskátli Vendéglő, korabeli berendezéssel, hamisítatlan falusi környezetben, nyáron hangulatos terasszal, hagyományos palóc ételekkel és élvezetes folklór programmal várja kedves vendégeit.

Cím: Hollókő, Kossuth út 61.

http://www.muskatlivendeglo.hu/

Vár Étterem

Szintén az Ófaluban található a Vár Étterem is, mely hagyományos magyar és palóc étkekkel várja éhes vendégeit egész évben.

Cím: Hollókő, Kossuth út 67.

http://www.holloko-varetterem.hu/

Mikszáth Étterem

A Castellum Hotel Hollókő étterme is nyitva áll az éhes vendégek előtt. A Mikszáth Étterem a hagyományos palóc ételeken túl, reform ételekkel is várja vendégeit és glutén-, valamint laktóz érzékenység esetén is tudnak ételeket kínálni az erre érzékenyeknek.

Cím: Hollókő, Sport út 14.

Egyéb harapnivalóval szolgáló helyek Hollókőn:

Hollóköves Kávézó

A Hollóköves Kávézó kávé különlegességek és egyéb alkoholos és alkoholmentes italok mellett, reggel 11-ig reggelivel is várja vendégeit.

Cím: Hollókő, Petőfi S. u. 11.

Kalácsos Pékség

A Kalácsos pékségben a pékárukon túl, italokkal, kávéval is várják az éhes vendégeket. Az illatozó, frissen sütött finomságokat az udvaron kialakított asztaloknál is el lehet fogyasztani (ha van hely).

Cím: Hollókő, Kossuth utca 72.

Gazduram Sajtboltja

A Gazduram Sajtboltjában is mindenféle különlegességekkel várják a sajtok szerelmeseit. A bolt mellett sajtműhely is üzemel, ahol előzetes bejelentkezés esetén meg lehet tekinteni a sajtkészítés egyes részleteit.

Cím: Hollókő, Kossuth utca 85.

www.muskatlivendeglo.hu

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom