Hollókő gluténmentes étterem

Hollókő gluténmentes étterem tekintetében nem túl jól ellátott település. Az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott Hollókőn több étterem is működik. Kettő rögtön a falucska fő utcáján a Kossuth utcában, alig kőhajításra egymástól.

Hollókő (gluténmentes) étterem lehetőségek:

Muskátli Étterem

A mesés Ófaluban, történelmi nevezetességek között található az 1987-ben nyitott, igényesen kialakított, Muskátli Vendéglő, korabeli berendezéssel, hamisítatlan falusi környezetben, nyáron hangulatos terasszal, hagyományos palóc ételekkel és élvezetes folklór programmal várja kedves vendégeit. Kérésre – előzetes jelzés alapján – tudnak glutén- illetve laktózmentes ételt készíteni.

Cím: Hollókő, Kossuth út 61.

http://www.muskatlivendeglo.hu/

Vár Étterem

Szintén az Ófaluban található a Vár Étterem is, mely hagyományos magyar és palóc étkekkel várja éhes vendégeit egész évben. Nem tudnak a glutén-, illetve laktózérzékenyek számára ételeket kínálni.

Cím: Hollókő, Kossuth út 67.

http://www.holloko-varetterem.hu/

Mikszáth Étterem

A Castellum Hotel Hollókő étterme is nyitva áll az éhes vendégek előtt. A Mikszáth Étterem a hagyományos palóc ételeken túl, reform ételekkel is várja vendégeit és glutén-, valamint laktóz érzékenység esetén is tudnak ételeket kínálni az erre érzékenyeknek.

Cím: Hollókő, Sport út 14.

https://hotelholloko.hu/hotel/gasztronomia/mikszath-etterem

Címlapkép: Hollókő gluténmentes étterem (forrás: https://hotelholloko.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom