Hollókő hotel

HollĂłkĹ‘ hotel egyetlen egy van a telepĂĽlĂ©sen: a Castellum Hotel. Mely a Cserhát ölelĂ©sĂ©ben fekszik a falu szĂ©lĂ©n. A szállodábĂłl páratlan kilátás tárul a vendĂ©gek elĂ©, akár a Cserhát lágy hegyvonulatai, akár az Ă“falu meseszĂ©p házikĂłi felĂ© tekintenek.

A Castellum – HollĂłkĹ‘ Hotel szolgáltatásai

A Castellum Hotel modern Ă©pĂĽletĂ©ben 68 – többsĂ©gĂ©ben erkĂ©lyes, vagy teraszos szobával várja vendĂ©geit 6 fĂ©le szoba tĂ­pussal. A szobák lĂ©gkondicionáltak Ă©s saját fĂĽrdĹ‘szobával, sĂ­kkĂ©pernyĹ‘s tĂ©vĂ©vel felszereltek. FĂĽrdĹ‘köpeny Ă©s papucs is biztosĂ­tott.

A 4 csillagos szállodában wellness központ is biztosítja a vendégek kényelmét. Élménymedencék, jaccuzik, szaunák szolgálják a kellemesebb pihenést, illetve masszázskezelések, valamint fodrászat is a vendégek rendelkezésére áll. A wifi és helyszíni magánparkoló díjmentesen vehető igénybe.

A recepciĂł a nap 24 Ăłrájában nyitva tart. KerĂ©kpár is kölcsönözhetĹ‘. A szállodában bowling Ă©s billiárd is működik, igazán kellemes idĹ‘töltĂ©sben lehet az ide látogatĂłnak rĂ©sze, mĂ©g ha a szállodábĂłl ki sem lĂ©p. 

Ha pedig kimegy a szállodábĂłl, akkor az UNESCO VilágöröksĂ©g rĂ©szĂ©t kĂ©pezĹ‘ HollĂłkĹ‘ látnivalĂłi várják. De remek tĂşrázási lehetĹ‘sĂ©gek nyĂşjtanak kikapcsolĂłdást az aktĂ­v pihenĂ©s szerelmeseinek. HollĂłkĹ‘ a Cserhát TájvĂ©delmi Körzetben fekszik, az országos kĂ©k tĂşra Ăştvonala is elhalad itt, de több tanösvĂ©ny várja informáciĂłkkal, Ă©rdekessĂ©gekkel az erdĹ‘ szerelmeseit.

A Castellum Hotel honlapja:

https://hotelholloko.hu/

Vissza a kategĂłria cikkeihez