Hollókő szállás

Hollókő szállás tekintetében jól ellátott kis falu. Bár egyetlen szálloda működik az UNESCO Világörökség részét képező településen, az itt megszállni kívánó vendégek egészen biztosan megtalálják a számukra megfelelőt.

Az egyetlen hotel: a Castellum Hotel Hollókő

Castellum Hotel szolgáltatásai

A Castellum Hotel Hollókő modern épületében 68 – többségében erkélyes, vagy teraszos szobával várja vendégeit 6 féle szoba típussal. A szobák légkondicionáltak és saját fürdőszobával, síkképernyős tévével felszereltek. Fürdőköpeny és papucs is biztosított. A 4 csillagos szállodában wellness központ is biztosítja a vendégek kényelmét. Élménymedencék, jaccuzik, szaunák szolgálják a kellemesebb pihenést, illetve masszázskezelések, valamint fodrászat is a vendégek rendelkezésére áll. A wifi és helyszíni magánparkoló díjmentesen vehető igénybe.

A recepció a nap 24 órájában nyitva tart. Kerékpár is kölcsönözhető. A szállodában bowling és billiárd is működik, igazán kellemes időtöltésben lehet az ide látogatónak része, még ha a szállodából ki sem lép. 

Ha pedig kimegy a szállodából, akkor az UNESCO Világörökség részét képező Hollókő látnivalói várják.

https://hotelholloko.hu/

Falusi turizmus

Hollókő magánszállások tekintetében rendkívül jól ellátott település. A településen inkább a vendégházak, magánszállások a jellemzőek. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt: akár korabeli házakban, akár a mai kor igényeinek megfelelően házakban szeretne pihenni.

A magán szállások általában jól felszereltek, ahol kert használattal is várják a vendégeket. Itt a nagyobb családok, baráti társaságok is megtalálják a számukra megfelelő méretű apartmanokat, vendégházakat. Vannak várhoz közelebbi és a falu központjához közelebbi szálláshelyek. A szállások mindegyike jól felszerelt, szinte nem tudunk olyat kérni, amit a vendégszerető házigazdák ne tudnának teljesíteni.

Hollókő szállás kereső:

https://szallas.hu/holloko/vendeghazak?gclid=EAIaIQobChMImoagwLTr5AIVHsayCh2v1gIuEAAYAiAAEgJcxvD_BwE

Címlapkép: Hollókő szállás (forrás: https://szallaskeres.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom