Hollókő szállás

HollĂłkĹ‘ szállás tekintetĂ©ben jĂłl ellátott kis falu. Bár egyetlen szálloda működik az UNESCO VilágöröksĂ©g rĂ©szĂ©t kĂ©pezĹ‘ telepĂĽlĂ©sen, az itt megszállni kĂ­vánĂł vendĂ©gek egĂ©szen biztosan megtalálják a számukra megfelelĹ‘t.

Az egyetlen hotel: a Castellum Hotel Hollókő

Castellum Hotel szolgáltatásai

A Castellum Hotel HollĂłkĹ‘ modern Ă©pĂĽletĂ©ben 68 – többsĂ©gĂ©ben erkĂ©lyes, vagy teraszos szobával várja vendĂ©geit 6 fĂ©le szoba tĂ­pussal. A szobák lĂ©gkondicionáltak Ă©s saját fĂĽrdĹ‘szobával, sĂ­kkĂ©pernyĹ‘s tĂ©vĂ©vel felszereltek. FĂĽrdĹ‘köpeny Ă©s papucs is biztosĂ­tott. A 4 csillagos szállodában wellness központ is biztosĂ­tja a vendĂ©gek kĂ©nyelmĂ©t. ÉlmĂ©nymedencĂ©k, jaccuzik, szaunák szolgálják a kellemesebb pihenĂ©st, illetve masszázskezelĂ©sek, valamint fodrászat is a vendĂ©gek rendelkezĂ©sĂ©re áll. A wifi Ă©s helyszĂ­ni magánparkolĂł dĂ­jmentesen vehetĹ‘ igĂ©nybe.

A recepciĂł a nap 24 Ăłrájában nyitva tart. KerĂ©kpár is kölcsönözhetĹ‘. A szállodában bowling Ă©s billiárd is működik, igazán kellemes idĹ‘töltĂ©sben lehet az ide látogatĂłnak rĂ©sze, mĂ©g ha a szállodábĂłl ki sem lĂ©p. 

Ha pedig kimegy a szállodábĂłl, akkor az UNESCO VilágöröksĂ©g rĂ©szĂ©t kĂ©pezĹ‘ HollĂłkĹ‘ látnivalĂłi várják.

https://hotelholloko.hu/

Falusi turizmus

Hollókő magánszállások tekintetében rendkívül jól ellátott település. A településen inkább a vendégházak, magánszállások a jellemzőek. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt: akár korabeli házakban, akár a mai kor igényeinek megfelelően házakban szeretne pihenni.

A magán szállások általában jól felszereltek, ahol kert használattal is várják a vendégeket. Itt a nagyobb családok, baráti társaságok is megtalálják a számukra megfelelő méretű apartmanokat, vendégházakat. Vannak várhoz közelebbi és a falu központjához közelebbi szálláshelyek. A szállások mindegyike jól felszerelt, szinte nem tudunk olyat kérni, amit a vendégszerető házigazdák ne tudnának teljesíteni.

Hollókő szállás kereső:

https://szallas.hu/holloko/vendeghazak?gclid=EAIaIQobChMImoagwLTr5AIVHsayCh2v1gIuEAAYAiAAEgJcxvD_BwE

Címlapkép: Hollókő szállás (forrás: https://szallaskeres.hu)

Vissza a kategĂłria cikkeihez

error: VĂ©dett tartalom