Hollókő szálloda

Hollókő szálloda egyetlen egy van a településen: a Castellum Hotel Hollókő. Mely a Cserhát ölelésében fekszik a falu szélén. A szállodából páratlan kilátás tárul a vendégek elé, akár a Cserhát lágy hegyvonulatai, akár az Ófalu meseszép házikói felé tekintenek.

A Hollókő szálloda szolgáltatásai

A Castellum Hotel Hollókő modern épületében 68 – többségében erkélyes, vagy teraszos szobával várja vendégeit 6 féle szoba típussal. A szobák légkondicionáltak és saját fürdőszobával, síkképernyős tévével felszereltek. Fürdőköpeny és papucs is biztosított.

A 4 csillagos szállodában wellness központ is biztosítja a vendégek kényelmét. Élménymedencék, jaccuzik, szaunák szolgálják a kellemesebb pihenést, illetve masszázskezelések, valamint fodrászat is a vendégek rendelkezésére áll. A wifi és helyszíni magánparkoló díjmentesen vehető igénybe.

A recepció a nap 24 órájában nyitva tart. Kerékpár is kölcsönözhető. A szállodában bowling és billiárd is működik, igazán kellemes időtöltésben lehet az ide látogatónak része, még ha a szállodából ki sem lép.

Ha pedig kimegy a szállodábĂłl, akkor az UNESCO VilágöröksĂ©g rĂ©szĂ©t kĂ©pezĹ‘ HollĂłkĹ‘ látnivalĂłi várják. De remek tĂşrázási lehetĹ‘sĂ©gek nyĂşjtanak kikapcsolĂłdást az aktĂ­v pihenĂ©s szerelmeseinek. HollĂłkĹ‘ a Cserhát TájvĂ©delmi Körzetben fekszik, az országos kĂ©k tĂşra Ăştvonala is elhalad itt, de több tanösvĂ©ny várja informáciĂłkkal, Ă©rdekessĂ©gekkel az erdĹ‘ szerelmeseit.

HollĂłkĹ‘ szálloda – Castellum Hotel honlapja:

https://hotelholloko.hu/

Vissza a kategĂłria cikkeihez

error: VĂ©dett tartalom